Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Film ve sinema izlemek istiyrosan gel
6 juillet 2012

İnanılmaz Örümcek Adam izle

Veya nasıl Spider-Man içine Peter Parker'ın dönüşümü hakkında? Birkaç kozmetik farklılıklar vardır - onu ısırır örümcek Connors gelir nezaket ve onun laboratuar şaşırtıcı gevşek güvenlik bulunuyor; profesyonel güreş çok daha küçük bir rol oynuyor - ama tam olarak bu demektir: kozmetik farklılıklar.

Daha önce indie rom-com yönettiği Webb, "Aşkın (500) Days," tabloya bir kaç yeni görüntüler getiriyor, ama neredeyse hiçbir yeni fikir. Bu Adam West biff-pow-zot Batman Christopher Nolan terör alegori Batman Tim Burton'ın gotik fantasia Batman, hatta Burton Batman giden bir mesele değildir. Daha Schumacher'in Burton filmi gelen komut dosyası yeniden zorunda olsaydı Joel Schumacher Batman Burton Batman gibi bir şey bu.

Peki neden on yıl önce ortaya çıktı, sadece mükemmel iyi film zelliği? Bu sorunun cevabı, bir hayal, şöyle devam ediyor: ". Kukla, Çünkü, yapılacak para var" Ve, hey, Sam Raimi'nin yönettiği 'Örümcek Adam' 3 boyutlu değildi. Bu kesinlikle doğru; da görmek için tek önemli sebebidir 3D olarak, etkileri büyük bakmak daha yapmak 'The Amazing Spider-Man.'; Harika hissediyorum - noktası görünüm çekimleri gibi Spidey maskesi içindeki o Manhattan'ın çelik ve cam kanyonlardan baskınlarıyla gerçekten bir web sallanan bir viseral hissi verir. Özellikle Oscorp Kulesinin tepesinden büyük final sırasında eylem, bir 'Örümcek Adam' çizgi roman, muhteşem başlığı ödünç vardır.

Mutlaka önceden bildiğimiz bir yeniden şekillendiriyor değil - Ama bu yalnızca yeni bir 'Örümcek Adam' film yapma haklı. Muhtemelen Columbia Pictures, dört 'Örümcek Adam' filmlerinin arkasındaki stüdyo, onun için daha çekici ve ilişkilendirilebilir konuda yapabileceği yere sıfırdan Spidey yeniden başlatarak tüm bunları o eski süreklilik silmek için izin verecek, ve yüksek okula geri Peter gerileme düşündüm 'Twilight' ve 'Açlık Oyunları' kalabalık. Ama Peter okulda değil neden diğer karakterler sürekli onu sormak noktaya, bir çocuk suçlu olarak sınıf ile ilgili olarak fazla zaman harcıyor.

burdan izle : İnanılmaz Örümcek Adam izle

Publicité
Publicité
Commentaires
Film ve sinema izlemek istiyrosan gel
Publicité
Archives
Publicité